Wie zijn wij?

Miranda Anderson

Als kunstenares help ik je graag bij het creëren van je eigen werk tijdens de diverse kunstworkshops. Aandacht is voor mij daarbij het belangrijkste ingrediënt. Het laat mensen tot bloei komen en kunstwerken ontstaan. Dit is ook een belangrijk aspect bij de Sjamanistische energiebehandelingen die je bij mij kunt boeken. Aandacht ontspant, je voelt je gezien. Als menskundig adviseur bij persoonlijke ontwikkeling en kunstzinnig therapeut heb ik ruime ervaring in het begeleiden van mensen.

 

foto-ad

Ad Dokman

Geniet niet met mate, maar volop en bewonder en verzorg alles wat om je heen aanwezig is. Dit is voor mij belangrijk in het leven. Aandacht voor jou en de prachtige natuur om ons heen. Vanuit mijn ervaring met persoonlijke groei, coaching en familieopstellingen kan ik je veel leren over ruimte nemen en geven en het liefdevol bewaken van je eigen ruimte in alle facetten van het leven. Belangrijk in je relaties, op je werk of als ouder. Niet alleen door theorie maar vooral het doen in de praktijk maakt dat je de verworven persoonlijke groei kunt toepassen in je leven. Als persoonlijke groei expert heb ik ruime ervaring in de genoemde werkvelden.