8 jaar Lloc d’Oci

8 jaar Lloc d’Oci

Nog even en de Yurts worden weer opgebouwd. Begin april gaan wij weer naar het mooie bos van Drentsche Aa en Hunze, om alles weer gereed te maken voor onze… lees meer »

Een nieuw seizoen in Drenthe 2018

Een nieuw seizoen in Drenthe 2018

Het is alweer maart, alhoewel nog fris, het voorjaar is in aantocht. Dat betekent dat we de Yurts over een maand weer opbouwen. En ons opmaken voor nieuwe seizoenen in… lees meer »

Het najaar komt eraan!

Het najaar komt eraan!

We maken ons op voor de herfst Je merkt het aan de natuur hier, het najaar is in aantocht. De kacheltjes staan weer in de Yurts samen met een verwarmende… lees meer »

Lloc d’oci is jarig en vakantie in een Yurt

Lloc d’oci bestaat 5 jaar. Wat begon als een avontuur in de Spaanse Pyreneeën heeft zich ontwikkeld tot een volwassen bedrijf voor vakantie in een Yurt. En het stroomt! Er… lees meer »

En het wordt…..Noord-Drenthe!!!

In het prachtige gebied van de Drentse Aa gaan onze Yurts landen ín het bos. Terwijl de schapen rustig grazen en wij ze tellen in onze slaap. Want wakker lig… lees meer »

Dichterbij huis!

Dichterbij huis!

Het is niet te geloven, maar we beginnen dit jaar aan ons 4e seizoen Lloc d’oci! En wat is er weer veel gebeurd. Heel blij waren wij met onze vele… lees meer »

De Yurts zijn geland in Sauerland!

Nieuwe plek in Sauerland! We hebben de Pyreneeën achter ons gelaten en zijn met de Yurts naar Niedersfeld in Sauerland, Duitsland getrokken. Daar staan we in een zuurstofrijk bos gebied… lees meer »

2e seizoen Lloc d’oci komt eraan!

Lieve lezers, De zomer komt eraan en dus komt het nieuwe seizoen van Lloc d’oci in zicht. Je hebt het afgelopen jaar onze spannende avonturen kunnen lezen. Dit jaar hopen… lees meer »

Ze zijn er……………de Yurts! :)

De Yurts zijn er! Een mens kan op de proef gesteld worden, maar dan heb je ook wat. Het is al weer een half jaartje geleden sinds ons laatste blogbericht…. lees meer »

“Ja, dat zijn wij van die Yurts”

    Lieve en beste mensen, Ons avontuur heeft al meer vorm gekregen in ‘Lloc d’oci’. Het is Catalaans voor: ‘Plaats voor vrije tijd.’ Het geeft heel goed weer wat… lees meer »

Het avontuur gaat verder…..

We zijn op dit moment in Catalonië bij Corrie en Loet die ons een stuk van hun grond willen verhuren. De Yurts zijn besteld bij Tipiwakan in Gerona. Ze varen… lees meer »

Het is gelukt!

Lieve mensen, Sinds ons laatste blog bericht is er alweer veel gebeurd, daarom toch nog een bericht geschreven voordat we morgen vroegvetrekken naar Nederland. We hebben 2 stukken grond op… lees meer »

Hable Español?

Si! In de praktijk leer je een taal het snelst kennen zegt men en dat is natuurlijk zo. Ik heb een goede ondergrond van lessen Spaans bij Emilia geleerd maar… lees meer »

Catalonië ontdekken

We hebben inmiddels verschillende contacten gelegd hier in Montagut en omgeving. Vandaag zijn we naar Maurits geweest die in een vallei woont in een prachtig natuurgebied. Afgelegen, over spannende bruggen… lees meer »

Alweer een week in de Pyreneeën

We zijn al weer een week in de Spaanse Pyreneeën. En we beginnen onze plek te vinden. We raken al gewend aan de camping waar wij als enige staan, het… lees meer »

Ontspannen?

Ik weet niet wie we willen laten ontspannen, op dit moment kan ik zelf wel wat ontspanning gebruiken. Sinds we hier zijn regent het aldoor zodat we de yurt nog… lees meer »

Nieuw avontuur

Op dit moment zijn we weer terug in onze yurt in het bos. Lekker bij de kachel want het is hier íets koeler :) We raken al gewend aan het… lees meer »

Camino naar Santiago de Compostella

  Volg “La concha”     600 kilometer legden wij te voet af. In het plaatsje “Grass” verlieten we de Camino del Norte en namen de afslag naar de Camino… lees meer »

Hoe het begon…..

Het werd helder dat er een ander plan op ons wachtte. Onze kinderen waren uitgevlogen, we waren klaar met Zutphen, ons bedrijf “Human BEing” bestond 7 jaar en was toe… lees meer »