Workshops

Kunst workshops
Het is mogelijk gedurende het gehele seizoen dag workshops beeldhouwen, pottenbakken en boetseren te volgen. Met in het hoogseizoen korte, laagdrempelige workshops speciaal voor gezinnen met kinderen.

Je kunt de volgende workshops volgen:
Boetseren: je handen vormen de klei. Dit kun je doen vanuit een gevoel, een idee of misschien heb je een vorm in de natuur gevonden die je aanspreekt. Heerlijk werken in klei maakt dat je bijna niet kunt stoppen. Het is ook zo rustgevend! Deze workshop duurt ca. 2 uur.
Pottenbakken: je hebt vast wel eens een pottenbakker aan het werk gezien. En je verwonderd over de magie en het gemak waarmee de klei beweegt onder de handen van deze vakvrouw en vakman. Hier op Lloc d’oci heb je de mogelijkheid dit zelf te ervaren. Deze workshop duurt ca. 2 uur.
Schilderen of mandala’s tekenen cq kleuren: ontdek je creatieve zelf. In deze workshop staat de techniek niet voorop maar het genieten van vorm en kleur. De workshop duurt ca 2 uur.

Yoga Retreat
Van vrijdag 13 t/m zondag 15 september 2019 kun je (re)connecten met jezelf en met de natuur om je heen. Je overnacht in onze authentieke yurts op de prachtige locatie in het Kniphorstbosch. Vanuit deze duurzame verblijfplaats wandel je zo het uitgestrekte bos in en kun je heerlijk tot rust komen. Je kunt genieten van gezonde, vegetarische maaltijden. Er zijn uitgebreide yoga, mindfulness en meditatie activiteiten en uiteraard tijd voor jezelf om lekker te relaxen. Meer weten en reserveren: www.agorayoga.nl/yogaweekend/

 

 allerlei kunst workshops, hier pottenbakkenIMG_20160924_100626workshop2016kleinWorkshop beeldhouwen klein