“Giet wa” (Drents voor: het gaat heel goed :)

Ad & MirandaEn het gaat goed, want we hebben alles rond om ons 4e seizoen Lloc d’oci te starten!!! Wederom hebben we ons als echte nomaden getoond. We hebben weer een nieuwe plek gevonden, deze keer in Nederland, en wel in Anloo, Noord-Drenthe. We staan op terrein van Staatsbosbeheer. Dit betekent letterlijk IN HET BOS. We hebben er dan ook veel zin in omdat we onze gasten een mooie natuurplek kunnen bieden.

Het is een afwisselend gebied met loofbomen en heide op de Hondsrug en het gebied van de Drentse Aa. Een prachtig mooi gebied in eigen land! Inmiddels hebben diverse mensen met kinderen en huisdieren ons gevonden en is de eerste kunstweek met ouders en kinderen geboekt. We hebben een enthousiaste boswachter achter ons die heel graag wandelingen wil maken om de ins en outs van het gebied te delen. Mensen die houden van natuur, rust en ruimte zijn bij ons aan het goede adres. Nieuw dit jaar is de ontspan-je week met alle ingrediënten om te ontspannen: yoga, meditatie, kunstworkshops, Sjamanistische healing en wandelen met de boswachter. En natuurlijk is slapen in een Yurt sowieso ontspannend :) Miranda gaat weer allerlei kunstworkshops geven: pottenbakken, beeldhouwen, boetseren en schilderen. Voor groepen die graag kennismaken met theater spelen is Ad paraat. En dit jaar hebben we vriend en collega Rob du Rieu, tekendocent, bereid gevonden om zijn workshop: bomen tekenen te geven. Ook dit jaar geeft Miranda Sjamanistische healingen, aan wie wil kennis maken met deze energetische healing met trom en zang.

drenthe-6Dat alles met heel veel groen binnen handbereik. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken wanneer je ’s morgens heerlijk uitgerust uit je Yurt stapt. De Yurts zijn weer ingericht met comfortabele bedden en Mongoolse meubels. En natuurlijk hand beschilderd in Mongolië.

IMG_20140107_100710Wij gaan binnenkort naar Drenthe om alles helemaal in te richten met dit jaar 4 gasten yurts, buitenkeuken en kampvuurplek. Douches, toiletten en wasbakken zijn reeds aanwezig. Kom dus lekker slapen en genieten in de bossen van Anloo.
Hoort en zegt het voort!

drenthe-1Tot ziens in Drenthe!
Ast komst, bist welkom!
Miranda & Ad

Lloc d’oci

www.ontspan-je.nl

www.beeldvorm.eu