Een korte bloemlezing uit ons gastenboek

Stella en Dirk (juni 2020)

Beste Ad en Miranda, Wat hebben wij genoten van deze bijzondere plek in de natuur!. De prachtige Yurt die heel geborgen voelt en de vriendelijke ontvangst. We hebben per fiets de omgeving bekeken en vanmiddag had ik een kennismaking met de Sjamanistische healing. Een aanrader voor degene die na ons komen. Onze laatste avond is begonnen. We gaan volop genieten van de vogels en vlinders die hier aanwezig zijn. Misschien horen we vanavond de ree weer langslopen die we gisteren in het bos hierachter hebben ontdekt. Dank voor de gastvrijheid.
————————————————————————————————————
Martin en Gery (juni 2020)

Bedankt voor deze mooie ervaring in de natuur en in de Yurt waar de vogeltjes ons begeleidden. Ook de klankschaal healing als heel ontspannend ervaren.
————————————————————————————————————
Bart, Dietje, Karel, Boudewijn en Joost uit Ouderkerk a/d Amstel (april 2020)

Wat was het leuk om hier te zijn. Heel knus in de Yurt met regen maar ook met zon! We hebben veel gewandeld en de kinderen konden hun energie goed kwijt hier. De nachten waren koud maar we hebben genoten bij de lekkere houtkachel. Wie weet tot aan het einde van het seizoen.

————————————————————————————————————
Arnoud, Suzanne, Jonah en Oscar (april 2020)
Heerlijk om zo toch te kunnen kamperen! Wel veel luxer dan we gewend zijn :). Ook leuk om “mijn bos” zo op een andere manier te beleven. Een fijn seizoen gewenst!
————————————————————————————————————

De vrouwen/ Achterhoek (26 mei 2019)

Het was een genot hier te mogen verblijven. We hebben een hele fijne tijd gehad en lekker geslapen.Ook de workshoppottenbakken viel bij alle vriendinnen in de smaak. Bedankt voor ’t heerlijke relaxte weekend.
————————————————————————————————————
Riekie uit Ede (mei 2019.)

Lieve Miranda en Ad,
Een ongelooflijk mooie plek!
Het bos erg mooi om te wandelen en vooral de verschillende soorten bomen, struiken en bloemen.
Je kunt geen mooiere plaats wensen dan hier. En in de Yurt slapen was voor mij een nieuwe ervaring!
De vogels die je de hele dag hoort! Geweldig. De open keuken erg mooi

Groetjes
————————————————————————————————————
Riekie, Marc, Katya, Veerle en Lara (mei 2019)

Lieve Miranda en Ad, dank jullie wel voor de leuke plek, mooie authentieke Yurt, gezellige sphere, fantastische wandel route en natuur rond jullie Yurts. Het was zo gezellig om met mijn familie hier te genieten. Be Happy!
————————————————————————————————————
Martijn, Sigrid, en Roxy (7 mei 2019)

Beste Ad en Miranda
Dank jullie wel voor deze mooie ervaring, rust en tijd.
We hebben er samen heerlijk van genoten om er even tussenuit te zijn.

Lieve groet,

Lets take our hearts for a walk in the woods and listen
Because in every walk with nature one recieves far more than he seeks
————————————————————————————————————
Roos, Jesse, Jolan en Brenn (April 2019)
Wat hebben we  het getroffen met het zonnige weer. Afgesloten met donder en bliksem en regen, maar dat had ook wel weer wat :-). Bedankt voor de gastvrijheid, we hebben genoten! Vooral Jolan had de tijd van zijn leven!

Groetjes
————————————————————————————————————
Roland, Johanna, Daan en Eli (29-7-2016)
Waar ik blij van werd is dat we de ontspanning vonden die we zochten. We kwamen los van de dagelijkse drukte en belandden in de rust. De jongens sprongen door het bos en bouwden hutten, samen met hun nieuwe vriend Ishan. We bakten mais en broodjes boven het vuur en wandelden tussen de boomtoppen op het Boomkroonpad. We vonden ook een 5000 jaar oud Hunnenbed. We voelden ons rijk en blij met de mensen die we hier hebben ontmoet. We waren verrast door de ontspannen en mooie, rijke ervaring die Roland had bij de Sjamanistische healing. Een andere aanrader is de schilderworkshop die Miranda op een kundige en subtiele manier begeleid. Opgeladen gaat onze reis verder en wie weet tot ziens! Met een kus voor Dinke van Eli!
————————————————————————————————————
Bibian en Ayla (28-7-2016)
Ik kwam voor stilte, rust om weer thuis bij mezelf te komen. En ja, na een paar dagen hier voel ik me weer helemaal thuis in mezelf. Een ongedwongen sfeer, de vrijheid om wel of niet in contact te zijn met anderen. De taal van de stilte brengt de verbinding met jezelf en elkaar tot stand. Dank je wel lieve Ad en Miranda. Ook jullie beheersen die taal. Daar was ook de Sjamanistische healing van Miranda een rijk voorbeeld van. In liefdevolle verbinding.
————————————————————————————————————
Els en Anna (België) (24-7-2016)
Beetje thuiskomen voor “padvindermensen” zoals wij. Slapen in de Yurt (en wat voor een!), kampvuur houden, buiten koken, op tocht vertrekken. Dat het hier gezellig, sfeervol, mooi, authentiek, weg-van-alles, rustig en lekker toeven was. Wij zijn alvast heel erg fan! Tot Yurts!
————————————————————————————————————
Wouter, Tess en Trudy (18-7-2016)
Ik wil jullie bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen. Wat een heerlijke omgeving en wat een vrijheid, die toch geborgenheid geeft. We hebben hele fijn dagen gehad in en om de Yurt. Hopelijk lukt het mij om dit seizoen nog eens terug te komen want dat is de moeite waard. Ik wens jullie een heel mooi seizoen toe hier in Drenthe. Lieve groet.
————————————————————————————————————
Noortje (8 jaar) (16-7-2016)
Het is hier HEEL LEUK! Omdat het een heel knus plekje is en ook heel leuk want we zitten in de bossen. We slapen dicht bij elkaar met papa en mama. Het is heel leuk hier. Ik vind het jammer dat we weg gaan. LEUK!
————————————————————————————————————
Fieke, Charles en Lola (20-7-2016)

Wat hebben wij heerlijk geslapen in de mooie, rode Yurt. En wat een mooie omgeving hebben jullie dit jaar weer gekozen. Bedankt voor de warme zorgen en de gezellige kampvuur avonden en ook Lola heeft het hier fijn gehad. Wij hopen op een mooi seizoen voor jullie. Dikke kus en lik van Lola.
————————————————————————————————————
Peter, Manon, Nelson en Mozes (16-7-2016)
We zochten een rustig plekje om dit weekend door te brengen. We werden getroffen door de schoonheid van dit gebied, de heerlijke geborgenheid van de Yurt en het gezang van de vele vogels. De gemeenschappelijke buitenkeuken is fijn en de douche ook. We komen zeker een keer terug. Wat jullie hier hebben neergezet nodigt uit tot een verblijf met vriendinnen of misschien lekker alleen :)
————————————————————————————————————
Lisette en Erik (8-7-2016)

Fijne plek hoor jullie Yurt in de Drentse bossen.
Lekker om te niksen, buiten te zijn, vogeltjes te horen, kampvuur te maken, wandelen, kletsen, lezen en met ons hondje Sadie door de bossen te wandelen.
————————————————————————————————————
Leendert en Gerda (7-7-2016)

Lieve Miranda en Ad,
Wat een ongelooflijk fijn verblijf hebben wij bij jullie gehad tijdens de dagen van onze huwelijksreis.
Mede dankzij jullie gastvrijheid en de romantische Yurt
————————————————————————————————————
Hanna & Ilke (2015)
Totaal onverwacht werd mijn verjaardagscadeau werkelijkheid, toen ik door mijn vriendin ontvoerd werd. De enige informatie die ik had, was de stand van de zon; we reden richting het oosten. Enkele uren later wierp die zon haar laatste stralen op de heuvels rondom Niedersfeld en stond ik met een gevoel van thuiskomen tussen de bloeiende brem (de plant uit mijn jeugd op Texel) voor de Yurt! Ik omhelsde mijn vriendin; wat een heerlijk cadeau. Enkele ogenblikken later ontmoetten onze ogen de vriendelijke ogen van Ad & Miranda en de kwispelende staart van Dinke. We leerden over de flap en de steen, de kachel en het hout. ‘S avonds dronken we rode wijn bij het kampvuur, de Grote Beer waakte over ons. Bij de warmte van de houtkachel vielen we tevreden in slaap. Toen de zon ons de volgende ochtend wekte waren we vrij van nachtmerries ( door de dromenvanger)en vrij om te doen wat we wilden. We gingen het bos, de natuur in om ons te verwonderen over alle bloemen, vlinders en het prachtige uitzicht. Toen de avond viel kwamen we thuis, want hoe anders noem je zo’n hartverwarmende plek, en sprokkelden we hout voor een nieuwe maaltijd. En met de nacht kwam ook de ontroering en het besef: hoe verder je weg bent van je gewoontes, hoe dichter kom je bij jezelf, en tot elkaar.
Bedankt dat wij ons zo rijk hebben gevoeld met ‘weinig’.
————————————————————————————————————
Kira (22-5-2015)

Wat hebben we genoten deze paar dagen in jullie Yurt. Gezelligheid, natuur en de kracht van eenvoud. Ik heb helemaal kunnen ont-haasten en herbronnen. Bedankt voor jullie gastvrijheid! En Monique (van Savita) kan heerlijk koken!
Harte groet, Kira
————————————————————————————————————
Ruud (2015)

Wat is slapen in jullie Yurt toch heerlijk! Warm, rustig, tussen de geluiden van de natuur. Als een echte warme deken. Extra genoten van de eenvoud. Dank je wel Miranda, voor de nieuwe inzichten tijdens de Sjamanistische energie behandeling.
Groetjes, Ruud


22-5-2015
Wat hebben we genoten deze paar dagen in jullie Yurt. Gezelligheid, natuur en de kracht van eenvoud. Ik heb helemaal kunnen ont-haasten en herbronnen. Bedankt voor jullie gastvrijheid! En Monique (van Savita) kan heerlijk koken!

Harte groet,
Kira

Wat is slapen in jullie Yurt toch heerlijk! Warm, rustig, tussen de geluiden van de natuur. Als een echte warme deken. Extra genoten van de eenvoud. Dank je wel Miranda, voor de nieuwe inzichten tijdens de behandeling.

Groetjes,
Ruud

Ontzettend bedankt Ad & Miranda voor jullie warme ontvangst en zorgzaamheid tijdens ons verblijf. We hebben een heerlijke tijd gehad. Genoten van het prachtige uitzicht en de Yurt. Deze omgeving is bijzonder mooi. We hebben heerlijke wandelingen gehad en in de vroege ochtend hertjes gezien op het veld tegenover Savita. Leuk! Nogmaals hartelijk dank voor alles en succes en plezier gewenst voor de toekomst!

Liefs, Karin en Silvie

5 mei 2015
Dank voor jullie hartelijke ontvangst. We hebben genoten van de Yurt en de omgeving. Het prachtige uitzicht was iedere morgen weer een mooi cadeau. De wandelgebieden zijn veelzijdig en eindeloos. De kinderen hebben het ook zeer gewaardeerd, vooral de beek, het huis “Savita”en het lekkere eten. Een mooie plek om naar terug te keren.

Liefs, Marc Peter, Suzanne, Ivar, Tessa en de hond Ronja.

Friso, Maartje en 3 kinderen Simon, Julie en Guido

Niet wetende wat wij precies konden verwachten bij het slapen in een Yurt, startte onze zoektocht gisteren rond 19:00 uur. De Yurts lagen tussen de bomen. Ad kwam ons beneden halen en vol verwachting begeleidde hij ons naar de plek waar de Yurt stond. Miranda had overal de kaarsjes al branden en zo kwamen wij aan op een bijna magische plek. Nadat we heerlijk gegeten hadden, hebben we onze 3 kinderen (3,6,7 jaar) te slapen gelegd.

Nog nooit vonden ze het zo leuk om te gaan slapen ;-). Het idee dat papa en mama straks ook bij hen kwamen liggen maakte het extra gezellig. De regen tikte op de doeken en toen we met ons hele gezin samen in deze prachtige Yurt in the middle of no-where in onze heerlijke bedjes lagen ging er een golf van geluk door mij heen.

De kinderen hebben de volgende dag veel avonturen in het bos beleefd terwijl wij met Ad & Miranda gezellig zaten te kletsen over het leven, onder het genot van een heerlijk ‘bakkie’. En het douchen met uitzicht over de bergen is een ware sensatie.

Beste Ad & Miranda, wat super dat jullie dit avontuur zijn aangegaan. Het is echt een hele mooie plek geworden. Wij wensen jullie ontzettend veel succes en plezier met dit ondernemerschap!

Hartelijke groet; Friso & Maartje, Simon, Julie, Guido
(18-07-2013 t/m 19-07-2013)

Bert-Jan

In de eerste plaats Lloc d’oci wat betekent  “plaats van rust en ruimte”. Dat heb ik hier absoluut ervaren. Mij totaal één voelen met de hele omgeving. Jullie hebben een prachtige plek uitgekozen waar gewoon een fijne energie hangt. Ik heb niet vertoefd op villa “Felderhof” maar op villa “Lloc d’oci”! Geweldig!

Ad jouw heerlijke ontbijtjes en warme maaltijden, echt ontzettend lekker. Miranda, ik heb geweldige beeldhouw workshops gehad. Ik vond je een fijne docente. Op de juiste momenten gaf je mij de juiste aanwijzingen. Niet teveel of te weinig maar precies goed voor mij. Het is een prachtig beeld geworden. Het verblijf in de Yurt was geweldig, wat een heerlijke ruimte om in te verblijven met de warme en vrolijke kleuren. Ik heb er heerlijk geslapen en veel gerust. Als ik in een yurt moest gaan wonen geen probleem.
Groetjes en heel veel liefs Bert-Jan
(20-07-2013 t/m 27-07-2013)

Wim (26) en Carlot (23)

Een week lang hebben we mogen verblijven in jullie yurt. Even ‘Back to the nature’, weg uit de drukke randstad. Een wereld ging voor ons open …..:)

Wakker worden met rinkelende koeien bellen was voor ons een hele nieuwe grappige ervaring! In zo’n rustige omgeving hebben we ons niet één keer verveeld. We begonnen de dag met een lekker klaargemaakt ontbijt.

Jullie gastvrijheid en heerlijke kookkunsten zullen we niet vergeten.
Hartelijke groet Wim en Carlot
(04-08-2013 t/m 12-08-2013)

Danny (22) en Jelma (23)

Op Lloc d’oci ben je het middelpunt van rust, ruimte en jullie hartelijkheid en verzorging. Iedere ochtend een heerlijke start van de dag met een goed verzorgd ontbijt. Daarna genieten, genieten en nog meer genieten van de mooie natuur hier. Zowel is er ruimte voor ontspanning, maar ook voor actief bezig zijn, zoals de kleine idyllische plaatsjes in de buurt ontdekken.

We zijn enorm blij met deze verrijkende ervaring en willen jullie ontzettend bedanken voor jullie hartelijke gastvrijheid. We gaan helemaal opgeladen naar huis.

De heerlijke douche, sterrenhemel en lieve hond en natuurlijk de yurt als magisch middelpunt nemen wij terug naar Nederland en zullen die nooit vergeten.
Lieve groeten, Danny en Jelma

(12-08-2013 t/m 15-08-2013)

Gonnie

Slapen in een Yurt, wat een bijzondere ervaring en hoe heerlijk midden in de natuur!

Ik  wil jullie beide bedanken voor de gastvrijheid, het warme “verwen” gevoel. Ik heb veel bewondering voor jullie kracht en doorzettingsvermogen om Lloc d’oci te maken tot wat het is, een plaats om te genieten van rust en ruimte. Hier in het hart van de Spaanse Pyreneeën is de sterrenhemel magnifiek!
Jullie positieve energie maakt Lloc d’oci tot een plek waar mensen met heimwee aan terug zullen denken!
Veel liefs, Gonnie
(15-08-2013 t/m 16-08-2013)

Mart, Jacqueline en 2 kinderen Thijs en Daan

Wat een bijzondere ervaring is het om te slapen in een echte Yurt! Hij is ook prachtig ingericht met de echte Mongoolse meubeltjes. Dat maakt het helemaal af. Omdat we hier maar 2 nachten zijn geweest hebben we veel te weinig kunnen zien van de spectaculaire omgeving. De kinderen waren graag wat meer op ontdekkingsreis gegaan in het bos. Het toiletgebouwtje is super, wat een luxe midden in het bos! en wisten jullie dat er een vaste gast in overnacht? Een vogeltje houdt zich iedere nacht schuil onder het dak boven het toilet. We hebben het enorm naar onze zin gehad in Lloc d’oci, en zullen deze plek van harte aanbevelen.
Ontzettend bedankt! Groetjes Mart, Jacqueline, Thijs en Daan
(19-08-2013 t/m 23-08-2013)

Stella, Lewis en 2 kinderen Noah en Leah

Wij plande vroeg te komen en zoals meestal bij ons loopt het helemaal anders. Uiteindelijk kwamen we van de andere kant aanrijden dan de routebeschrijving aangaf. We spraken nog twee mensen die dat bevestigde en ons de precieze richting gaven. En daar stond Ad, geweldig! De aankomst op deze mooie plek en de weg naar jullie plek boven is allemaal even betoverend mooi. Ik zou zolang willen blijven. Ook het openen van de deurtjes van de Yurt bracht veel oh en ah’s. Zo mooi en welkom. De hele plek is met zoveel zorg en smaak gedaan, dat kan alleen maar uitnodigend zijn tot veel leven, gasten, workshops en genieten. Dankbaarheid dat we naar jullie toegekomen zijn en dit hebben meegemaakt.
Heel veel liefs, Stella, Lewis, Noah en Leah
(24-08-2013 t/m 25-08-2013)