Dichterbij huis!

Door   30-01-2016

DSC00294Het is niet te geloven, maar we beginnen dit jaar aan ons 4e seizoen Lloc d’oci! En wat is er weer veel gebeurd. Heel blij waren wij met onze vele gasten en onze gasten met ons. Er was veel vraag naar de Sjamanistische behandelingen en ook de diverse kunstworkshops liepen goed.

Minder blij waren wij uiteindelijk met het centrum waar we stonden. Het leek allemaal koek en ei en we dachten goede afspraken gemaakt te hebben met de eigenaar over het gebruik door onze gasten van het gebouw. Dat bleek achteraf niet zo duidelijk en onze Yurt gasten waren toch hele andere mensen dan hun gasten(?) Intussen hadden we een dure investering gedaan om in Hoch Sauerland te mogen staan met onze Yurts. Voor een vergunning moest een architect en een sterkte berekenaar voor gebouwen ingeschakeld worden. We konden eigenlijk niet anders dan doorgaan omdat we anders geen seizoen konden draaien. Middels crowdfunding hebben diverse vrienden en familie een duit in het zakje gedaan zodat wij toch verder konden. Waarvoor nogmaals onze hartelijke dank! In ruil daarvoor mochten ze een nacht overnachten in een Yurt of een workshop volgen. We meenden toen nog dat het een investering zou zijn voor meerdere jaren. Het mocht niet zo zijn.

Hoe en waar nu verder? We worden volwassener met ons bedrijf en hebben feiten en zinnen opnieuw overwogen. Ons werd duidelijk dat we een stukje natuurterrein nodig hebben waar we ons gang kunnen gaan en Lloc d’oci verder vorm kunnen geven, zoals wij dat voor ogen zien! Creatieve natuurbeleving is de kern van ons verhaal. We zijn nu in contact met Staatsbosbeheer over een prachtig stuk natuurgrond ergens in Nederland. Grappige constatering; via Spanje en Sauerland komen we steeds dichterbij met onze Yurts. Binnenkort meer! Houdt onze websites: www.ontspan-je.nl en www.beeldvorm.eu in de gaten!

IMG-20150506-WA0000

IMG_20150505_194238