De Yurts zijn geland in Sauerland!

Door   30-04-2015

Nieuwe plek in Sauerland!

We hebben de Pyreneeën achter ons gelaten en zijn met de Yurts naar Niedersfeld in Sauerland, Duitsland getrokken. Daar staan we in een zuurstofrijk bos gebied op het terrein van een holistisch gezondheidscentrum van Erik. Het voelt hier goed. We voelen ons welkom. En dat zullen onze gasten zeker ook ervaren. In het centrum kunnen onze gasten gebruik maken van douche en toilet en diverse andere ruimtes zoals: bibliotheek, theehuis, danszaal, kegelbaan en sauna. In de eetzaal kunnen 3 vegetarische maaltijden per dag genuttigd worden. Alles met zorg en aandacht bereid. Het gebouw stamt uit 1961.

Dit weekend komen onze 1e gasten van dit seizoen. Benieuwd wat ze van deze nieuwe plek vinden. We richten nu 1 Yurt gezellig en mooi in. Mooi is de Yurt al van zichzelf, dus dat is niet zo moeilijk. Konden we in de Pyreneeën min of meer verdwijnen in de bergen, hier zijn we meer zichtbaar. We moesten dan ook een officiële bouwaanvraag doen bij de gemeente Winterberg. Dit gaat wat langer duren dan verwacht, we draaien mee in de ambtelijke molen. En je weet nooit hoe lang ambtelijke molens draaien. We houden in elk geval vertrouwen en verwachten in juni met 3 gasten Yurts volop te kunnen draaien.

Sjamanisme1Dit seizoen bieden we naast de diverse workshops, pottenbakken, beeldhouwen, schilderen, boetseren en theater, ook Sjamanistische healing aan. Kijk voor meer informatie hierover op onze website: www.ontspan-je.nl

In de omgeving is veel bos om mooie wandelingen te maken en te fietsen. Een meer waar je kunt waterskiën, een rodelbaan en diverse kastelen om te bezoeken.

Hoort en zegt het voort! Graag tot ziens in Sauerland!
Hartegroeten van

Ad & Miranda

Rode; Yurt 2 tot 6 personen

Rode; Yurt 2 tot 5 personen