Bijzondere vakantie in onze Yurt in Drenthe

Lloc d’oci, plaats voor vrije tijd en natuurbeleving in Drenthe.

Een plaats waar je heerlijk kunt ontspannen en slapen in één van onze mooie, originele, Mongoolse, nomaden tenten, de yurts. Op een natuurlijke, duurzame plek. Omgeven door schoonheid: de Yurts, natuur en Sjamanisme. We staan op een prachtige plek in Nederland. Namelijk in Anloo, Drenthe in Nationaal Park Drentsche Aa in het Kniphorstbosch. Lloc d’oci staat voor kleinschalig, persoonlijk, duurzaam, origineel en creatief. Er staan lekkere houtkachels in de Yurt. Er is een eenvoudige overdekte, gedeelde buitenkeuken met alle toebehoren, prima sanitaire voorzieningen, comfortabele bedden en……. 4.500.000 m2 prachtig loof
bos.

Wij zijn weer open vanaf
24 april 2020

Wat kun je allemaal verwachten hier op Lloc d’oci?
Natuurlijk genieten van de natuur in de omgeving. Lekker hout sprokkelen en daarna een kampvuur maken op onze vuurplaats. Wat is er zoal in de omgeving te doen? In Annen is een fijn open lucht zwembad, in Zuidlaren en Gasselte zijn zwem-meren: Zuidlaardermeer en het “Nije hemelriek”, het boomkroonpad, waar je op hoogte van de kruinen van de bomen kunt lopen, het kabouterdorp in Exloo en de dierentuin in Emmen, varen met Berend Botje in Zuid-Laren, kanovaren over de rivieren de Aa of de Hunze. Een lekkere pannenkoek eten en nog veel meer.
Een Sjamanistische healing ontvangen. Bij een minimaal verblijf van 5 nachten kun je 3 teachings- Sjamanisme doen. Zie ook onder Sjamanisme.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder.

Lloc d’oci was op televisie!
Op zondag 28 mei 2017 zijn we met de Yurts te zien geweest bij het programma Bed & Breakfast van omroep Max.
Nu nog te zien via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=hEUVU9sC6Z8
Veel kijkplezier!

 

Gastenboek: Lees in het gastenboek wat onze gasten van Lloc d’oci vinden!

Wilt u op de hoogte gehouden worden: info@ontspan-je.nl

Rode; Yurt 2 tot 6 personen

Yurt 2 tot 5 personen – foto 2012 Spaanse Pyreneeën

 

Lloc d’oci voor een ontspannen vakavakantie in een Yurt in Drenthe!