8 jaar Lloc d’oci

Door   02-03-2020

Nog even en de Yurts worden weer opgebouwd. Begin april gaan wij weer naar het mooie bos van Drentsche Aa en Hunze, om alles weer gereed te maken voor onze nieuwe en oude bekende gasten. Het is altijd weer een hele verhuizing. Dit jaar luiden wij het achtste jaar in van Lloc d’oci; plaats voor vrije tijd. Er zijn de afgelopen jaren al vele gasten komen ont-spannen en genieten van de Yurts en de omgeving.

Opbouwen van een Yurt

De afgelopen 8 jaar zijn een avontuur geweest. Gestart in de Spaanse Pyreneeën, waar we 2 jaar hebben gestaan met de Yurts. Daarna een jaar in Sauerland (D). En nu voor het 5e jaar in Noord-Drenthe. We hebben het altijd met veel plezier gedaan, maar nu houdt het avontuur op. Dit komende half jaar wordt het laatste seizoen dat we open zijn. Kortom, we gaan stoppen met ons Yurt projekt!. We mogen voor het laatste jaar deze prachtige plek in het bos recreatief gebruiken. We zouden voor 2021 weer een nieuwe plek moeten gaan vinden. We hebben daarom, en vanwege fysieke beperkingen, besloten dat het mooi is geweest. Aan alles komt tenslotte een einde.

 

Maar niet nadat we dit jaar zelf en onze gasten nog volop gaan genieten, van de Yurts en natuurpark Aa en Hunze. We zijn dit jaar open vanaf vrijdag 24 april. Er kunnen weer mooie nachten in de Yurts worden beleefd, genoten worden van de prachtige natuur om ons heen. Heerlijke wandelingen, fietstochten en kanotochten worden gemaakt, kampvuurtjes worden gestookt, Sjamanistische healingen worden ontvangen, nieuwe ontmoetingen en verkenningen gemaakt. Dat alles en meer in seizoen 2020.

Dit jaar geven we ook cadeautjes weg. Wanneer je al eerder bij Lloc d’oci bent geweest, krijg je 10% korting op de huur van een Yurt, als je rechtstreeks bij ons boekt met het bij ons bekende e-mailadres. Was je al eens van plan om in een Yurt te overnachten, echt in een bos, met alle sanitair en voorzieningen onder handbereik, dan is nu je laatste kans. Ben je al eerder geweest en wil je vrienden, familie en bekenden ook de gelegenheid geven te genieten van onze Yurts en plek, vertel het rond.

Het is bij ons ook mogelijk met groepen t/m 15 personen te overnachten. Zo zijn er al vele familie’s, vrienden- en vriendinnengroepen geweest. Yoga- en nature-quest groepen hebben ons ook gevonden. Samen komen rond een kampvuur, verhalen uitwisselen of lekker stil zijn en in het vuur schouwen.

De kunstworkshops worden dit jaar niet meer gegeven. Wel geeft Miranda Sjamanistische healingen individueel.
Voor groepen is een transreis mogelijk, een klankhealing reis waarin je jouw krachtdier kunt ontmoeten.

Voor mensen die zich meer willen verdiepen in Sjamanisme geeft Miranda Teachings-Sjamanisme, bij verblijf van minimaal een midweek.

Voel je welkom, ook in 2020!

Graag tot ziens.

Ad en Miranda

P.s. Heeft u interesse om ons bedrijf of een of meerdere Yurts te kopen, neem dan contact met ons op via: info@ontspan-je.nl

Auteur: Miranda